Hyvä kaupat ovat tuotteita, jotka on palautettu, korjattu tai tulevat toimittajan vaurioittamalla pakkauksella.

Tarjoamme 24 kuukauden takuun ja 30 päivän palautusoikeuden kaikista hyvä kaupoista.

Kunto

Kuin uusi


Tuote on täydellisessä kunnossa: se ei ole vaurioitunut ja toimii aivan kuin uusi tuote mutta pakkaus saattaa olla avattu tai hieman vaurioitunut. Kuin uusi -tuotteista, jotka ovat merkitty uudelleen pakatuiksi, puuttuu alkuperäispakkaus ja ne ovat pakattu GamingGadgets -uusintapakkauslaatikkoon!

Melkein uusi


Tuote toimii täydellisesti, mikään ei ole kateissa mutta tuotteessa on hieman käytön jälkiä. Pakkaus on avattu ja se saattaa olla vaurioitunut, jos se on merkitty uudelleen pakatuksi, siitä puuttuu alkuperäispakkaus ja se on pakattu GamingGadgets -uusintapakkauslaatikkoon!

Käytetty


Tuotteessa on käytön jälkiä, esimerkiksi pieniä naarmuja mutta toimii yhtä hyvin kuin uusia tuote ja tulee kaikilla alkuperäisillä osilla. Jos siinä on uudelleen pakattu -merkintä, alkuperäispakkaus puuttuu ja tuote on pakattu Gaming Gadgets -uusintapakkauslaatikkoon.

Huono kunto


Tuote toimii mutta siinä on käytön jälkiä ja siitä voi puuttua osia, esimerkiksi käyttöopas. Pakkaus on joko avattu tai vaurioitunut tai pakattu uudelleen GamingGadgets -uusintapakkauslaatikkoon.

Pakkaus

Uudelleen pakattu


Alkuperäispakkaus puuttuu ja tuote on pakattu uudelleen GamingGadgets -uusintapakkauslaatikkoon.

Alkuperäispakkaus


Tuote on alkuperäispakkauksessa.