MyyntiehdotTietoa:


GamingGadgets perustettiin vuonna 2015 Larry ja Sebastian Söderin toimesta, joiden visiona oli luoda kauppa, missä haluaa tehdä ostoksia.

Tavoitteemme on tehdä heistä, jotka ostavat kaupastamme, niin tyytyväisiä kuin mahdollista. Kaikki tekemämme perustuu tähän yksinkertaiseen konseptiin ja toivomme teidän huomaavan tämän!

GamingGadgets on Accencea AB:n omistama ja hallitsema, kaupparekisterinumero: 556984-3310.

GamingGadgets lähettää yleensä tilatut tavarat 24 tunnin sisällä, jos tuotetta löytyy varastosta ja osto tehdään ennen klo 14:00 CET (CEST kesällä). Joissain tapauksissa tuote saatetaan kuitenkin lähettää 3 arkipäivän sisällä.

Tuotteiden, joita löytyy toimittajamme varastosta oman tavaratalomme sijaan, toimitus kestää hieman kauemmin. Tavaroiden, joita ei löydy toimittajaltamme tai tavaratalostamme, toimitusaika voi vaihdella huomattavasti.

Toimituskuluihin kuuluu käsittelymaksut, pakkausmaksut ja postimaksut. Hauraita tuotteita suojataan erityisesti.

Laatikoilla on oikeat mitat ja tuotteet ovat hyvin suojattuja.

Asiakaspalvelu:


Ottaaksesi yhteyttä GamingGadgetsin asiakaspalveluun, suosittelemme lomakkeemme käyttämistä. Sen löytää asiakaspalvelustamme. Meihin voi myös ottaa yhteyttä sähköpostitse: support@gaminggadgets.se, sekä puhelimitse.

Sähköpostiosoite:


support@gaminggadgets.se

Puhelinajat:
Maanantai – Perjantai klo 10:00 - 16:00, CET (CEST kesällä)

Puhelinnumero:
0300-43 03 90

Ostotietoa:
Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV. GamingGadgets pidättää oikeuden hintamuutoksiin, tuotteiden loppumiseen varastolta ja faktavirheisiin sivustollamme tai mainoksissamme. GamingGadgets pidättää oikeuden siihen, että tuotekuvamme eivät aina vastaa tuotetta. Jos tilausvahvistus ei saavu oston jälkeen, ota yhteys asiakaspalveluumme vahvistaaksesi tilauksesi vastaanottamisen.

Toimitus- ja maksumenetelmät:
GamingGadgets käyttää kiinteää toimitusmaksua. Tämä merkitsee sitä, että huolimatta oston suuruudesta, toimitusmaksu on aina sama.

• Perimättömistä paketeista veloitetaan 17.5 EUR.
• Perimättömistä ovelta-ovelle toimituksista tai PEX-toimituksista veloitetaan 50 EUR.
• Perimättömistä lavatoimituksista veloitetaan 100 EUR.

Tuotetakuu:


GamingGadgets -verkkosivulta ostetuilla tuotteilla on 1 vuoden tehdastakuu, ellei toisin mainita. Käytetyillä tuotteilla, demotuotteilla ja löydöillä on 24 kuukauden takuu. Takuu merkitsee, että korvaamme tai korjaamme viallisen tuotteen 1 vuoden (24 kuukauden käytettyjen tuotteiden kohdalla) sisällä ostohetkestä, jos tuote ei ole vaurioitunut väärinkäytön takia. Laitteiston ja kuluttajaelektroniikan kohdalla valmistajan takuu pätee, GamingGadgets ei tarjoa ylimääräisiä takuita valmistajan määrittelemän takuun lisäksi.

Jos viallisen tuotteen haluaa palauttaa, on otettava yhteys asiakaspalveluun lomakkeemme kautta. GamingGadgets maksaa palautustoimituksen lähettämällä valmiiksi maksetun toimitusetiketin. GamingGadgets ei korvaa muunlaisesta toimituksesta aiheutuneita toimituskuluja. Jos tuote saapuu vaurioituneena, se on palautettava 7 päivän sisällä.

Palautusoikeus:
Kuluttajana (henkilönä) sinulla on 14 päivän palautusoikeus vastaanotettuasi toimittamamme tavaran. Tuote on palautettava 14 päivän sisällä yhteydenotosta GamingGadgetsiin, jos haluaa hyödyntää palautusoikeutensa. Palautusoikeus määritellään Distance and Doorstep Sales Act (2005:59) -laissa, kun on kyse ostoksista myyjän liiketilojen ulkopuolella. Tämän lain mukaan palautusoikeus ei päde, jos muun muassa:

• palvelu ja kilpailu on alkanut kuluttajan luvalla palautuskauden aikana,
• tavaraa ei voi palauttaa sen luonteen tai nopean heikentymisen takia,
• tavara on sinetöity ääni- tai kuvatallennus (esimerkiksi DVD-elokuva) tai sinetöity videopeli ja sinetti on rikkoutunut.
• hygieniatuotteen (esimerkiksi korvansisäisten kuulokkeiden tai sähköisen parranajokoneen) sinetti on rikkoutunut.

Jos palautettua tuotetta on käsitelty enemmän kuin tarpeen toimintojen ja piirteiden määrittelemiseksi, GamingGadgets pidättää oikeuden ostaa tuotteen takaisin taloudellisella vähennyksellä, joka vastaa tuotteen laatua. Tämän takia suosittelemme tuotteiden palautusta alkuperäispakkauksessa, käyttämättöminä ja mikäli mahdollista, resetoituina.

Palautusoikeus ei koske yrityksiä ja vain, jos tavara on lähes entisessä kunnossa.
Tämä merkitsee sitä, että tuote tulisi voida myydä toiselle asiakkaalle ilman, että asiakas huomaa käytön merkkejä. Sinä olet vastuussa toimituskuluista palautusoikeutta hyödyntäessä. Välttyäksesi ongelmilta, ota yhteys asiakaspalveluun ennen tuotteen lähettämistä takaisin. Huomioi, että suuret toimitukset on palautettava kotiinkuljetuksena.


Hyödyntäessä palautusoikeutta:


• Ota yhteys GamingGadgetsin asiakaspalveluun 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta tai sen tilauksen osan , jota haluat käyttää hyödyntääksesi palautusoikeuttasi.
• Palauta tuote niin nopeasti kuin mahdollista otettuasi yhteyttä meihin ja kerrottuasi asiasta. Mieluiten alkuperäispakkauksessa. Toinen pakkaus on myös hyväksyttävä, kunhan tuote ei vaurioidu kuljetuksessa.
• Liitä tilitiedot hyvityksen saamiseksi. Rahojen palautus tapahtuu 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.

Palautusosoitteemme on:

GamingGadgets Sweden AB
Energigatan 4
434 37 Kungsbacka
Sweden

• Suosittelemme tuotteen palautusta niin kokonaisena ja vaurioitumattomassa tilassa kuin mahdollista välttyäksesi vähennyksiltä.

GamingGadgets pidättää oikeuden veloittaa puuttuvien osien hinnan, mikäli palautettu tuote ei ole kokonainen tai jos tuote huomataan vialliseksi ja vaatii ylimääräisiä vikaetsintöjä. Sisäisen vian etsinnän hinta on 250 SEK. GamingGadgets ei palauta toimituskuluja. Perimättömillä paketeilla ei ole oikeutta hyödyntää palautusoikeutta.

Oikeudellinen takuu:
Asiakkaana sinulla on 3 vuoden oikeudellinen takuu. Käyttääksesi takuuta ongelmasta on ilmoitettava kohtuullisen ajan sisällä ongelman huomaamisesta. Osto täytyy voida todistaa takuun hyödyntämisen yhteydessä, suosittelemme kuitin tai toimituslapun liittämistä.

GamingGadgets pidättää oikeuden testata palautetut tuotteet.
Jos tuotteessa on ongelma, jota takuu tai oikeudellinen takuu ei korvaa, tai tuote on virheetön, asiakkaalta peritään 25 EUR GamingGadgetsin testauksesta.
Maksu voi olla huomattavasti suurempi, jos tuotteen tutkii sertifioitu palveluyritys.
Välttyäksemme turhilta tuotepalautuksilta, suosittelemme soittamista valmistajan tai välittäjän asiakaspalvelunumeroon.

Kiistojen syntyessä, GamingGadgets seuraa ARN:n suosituksia.

Pikselivirheet TFT -näytöillä tai vastaavilla tuotteilla:
TFT -näytöt (kannettavien tietokoneiden ja pöytätietokoneiden näytöt TFT -näytöllä) ovat täsmätuotteita suurilla pikselimäärillä. Tämä on valitettavasti myös TFT -näyttöjen heikkous. Jotta näyttöjen hinnat pysyisivät kohtuullisina, valmistajat ovat omaksuneet pikselikäytännön, eli on hyväksyttävä, että tietyillä näytöillä voi olla viallisia tai rikkinäisiä pikseleitä. Näyttöä ei korvata, ellei viallisten pikseleiden määrä ylitä valmistajan rajaa.

Perimättömät paketit:
Perimättömistä paketeista veloitetaan 50 EUR. palvelumaksu kotiinkuljetuksista ja 17.5 EUR muista paketeista.

Tilauksen peruutus:
Tilauksen voi peruuttaa, kun tuotetta ei vielä ole pakattu. Jos tilauksen haluaa peruuttaa, kätevin tapa on tehdä se verkkosivumme kautta. Helpoin tapa on lomakkeen käyttäminen.

Tilauksen voi myös peruuttaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen admin@gaminggadgets.se ja kertomalla mistä tilauksesta ja tilausnumerosta on kyse. Helpottaaksesi asiakaspalvelun työtä, kirjoita aiheeksi “Tilauksen peruutus”. Saat aina vastauksen, jos tilauksen peruutus hyväksytään. Jos vastausta ei tule, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse: +46300-43 03 90.

Ennakkotilauksia koskevat peruutukset on tehtävä 3 päivää ennen julkaisua, sillä GamingGadgets lähettää pelin usein aikaisemmin, jotta se saapuisi viimeistään julkaisupäivänä.

Mikäli toimitus myöhästyy, tilauksen voi peruuttaa, jos ehdotettu toimitusaika ei sovi.

Maksu palautetaan enintään 20 päivän sisällä, yleensä 2-5 arkipäivän sisällä.

Ikärajoitukset:
Jos olet alle 18-vuotias, laillisen huoltajasi on hyväksyttävä tilaus.

Yksityisyyskäytäntö:
Yksityisyyskäytännön voi lukea täältä.

Force Majeure:
Sodan, luonnonkatastrofin, työtaistelutoimien, hallituksen päätösten, välittäjien hukkaamien toimitusten, hintaa lisäävien tilanteiden tai muiden verrattavissa olevien tapahtumien sattuessa, joita me emme voi hallita tai kohtuullisesti ennustaa ja jotka vaikuttavat GamingGagdetsin sopimuksiin sekä sitoumuksiin ja estävät GamingGadgetsia pitämästä niitä, tulee olemaan peruste GamingGadgetsin vapauttamiseksi velvollisuuksistaan täyttää kyseiset sopimukset.

Mikäli suomenkielisten ja englanninkielisten myyntiehtojen välillä esiintyy eroja, englanninkielinen versio pätee.