Collective Minds Strike Pack F.P.S. Dominator ohjainadaperi - PS4

54,00 € & Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiinsis. alv

CM00083

Strike PACK F.P.S Dominator Controller Adapter antaa edistyneitä toimintoja PS4 -ohjaimelle. Liitä se ohjaimeesi, yhdistä kaapeli ja valmistaudu kokemukseen salamannopeilla reaktioajoilla ja rajoittamattomalla hallinnalla. Sisäänrakennetut modit käyttävät vallankumouksellista ohjainjärjestelmää, joka luo täyden hallittavuuden itse ohjaimesta. Ei sovelluksia, ei tietokoneohjelmistoja, yksi uskomaton ohjain. Sadat modiyhdistelmät ovat mahdollisia. Optimized Rapid Fire, täysin säädettävä Rapid Fire, säädettävä Burst Brand, Pulse Brand, Optimized Jitter Fire for Brecci & Shieva aseet, säädettävä Anti-recoil, säädettävä Quick Scope, Autostart, Drop Shot, Reload & Slide, Easy Double Jump, säädettävä Button Turbo 2,0, Auto Hold Breath, BattlefieldTM Auto spot, Rumble Control, Hair Triggers ja Motion Control Reload. Kaikki sisäänrakennettuna ja valmiina tarvittaessa!


3m pitkä kaapeli on pakollinen turnausten pelaajille, sillä ohjain ei enää ole riippuvainen Bluetoothista, joka voi häiritä ja aiheuttaa turhia lageja. Dominatorissa on modivapaa tila, jossa vain Paddle Mapping -toiminto on käytössä turnauksissa. Nouse eliittitasolle nopeasti ergonomisilla magneettisilla paddleilla! Tarkka reaktioaika antaa sinulle odotetut tulokset joka kerta, pidä ohjain lähellä ja voitat arvokasta reaktioaikaa.


Helppo laitteistopohjainen paddle mapping
on vastaus seuraavien sukupolvien tech paddleen. Sinun ei koskaan tarvitse keskeyttää peliä päästäksesi käsiksi johonkin. Voit yksinkertaisesti valita napin ja asettaa sen haluamaasi osaan, ohjausvipuun tai muuhun, mihin ikinä haluatkin! Monimutkaisemmat modit, kuten drop shot with rapid fire, tulevat myös olemaan osa Paddle Mapping -toimintoa.


Aktivoi modi tai yhdistele modeja suoraan ohjaimesta ilman ohjelmistotarvetta! Innovatiivinen käyttäjäliittymä käyttää painikeyhdistelmiä aktivoidakseen haluamasi, silmänräpäyksessä!Arvosana 
2017-04-20

Perfekt!

Användt den i snart två månader och kan inte spela utan den längre. Har inte testat något mod, älskar att man kan justera deadzone på r2/l2 och mycke annat.

Skulle aldrig betala 1000 kr+ för en controller med extra paddlar. Med denna produkt får du remappable paddles för under 600 lappen, en funktion som scuf tar extra betalt för.

  • 6/6 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Collective Minds Strike Pack F.P.S. Dominator ohjainadaperi - PS4

Collective Minds Strike Pack F.P.S. Dominator ohjainadaperi - PS4